IGLO – Bygg din egen undervisning om Arktis

Kan vi dra fordel av den store interessen for Arktis til å skape en økt interesse og forståelse for klimaforsking? Vi har utviklet webportalen IGLO som skal gjøre det lettere for lærere i videregående skole å «bygge sin egen undervisning om arktisk klima». Gjennom kunnskapsportalen IGLO er målet å tilrettelegge for en faglig forankret forskningsbasert undervisning om arktisk klima i videregående skole. Alt innhold på webportalen er kvalitetssjekket av forskere og kategorisert etter type, tema, fag, nivå og læringsmål. Målet er dermed å gjøre det lettere å navigere i materialet, sikre at materialet er tilpasset krav og rammebeskrivelser for undervisning i videregående skole.

Les mer her:

Anne-Katrine Faber,  forsker ved Institutt for geovitenskap og Bjerknes Centre for Climate Research.

Jusbygget, Auditorium 3, 12.15 - 13.00

Anne-Katrine Faber