Innovasjonsmetodikk i klasserommet: Et smakebit på løsningsorientert klimaundervisning

Hvordan jobbe med klimaendringer på timeplanen? Hva tenker unge om klimaendringer? Undervisningsprogrammet Fremtidspiloten er en løsningsorientert klimaundervisning for elever på 2. og 3. trinn i videregående skole. Programmet knytter sammen tre tema; menneskerettigheter, klimakunnskap og grønn/sosial innovasjon. Elevene får en dypere forståelse av hvordan de komplekse samfunnsutfordringene globalt også påvirker oss lokalt. Programmet er utviklet av Raftostiftelsen i samarbeid med Bærekraftige Liv og Impact Hub Bergen.

Silje Grastveit, Impact Hub Bergen og  Agnes Tvinnereim, Bærekraftige liv - i samarbeid med Raftostiftelsen

Raftohuset, 13.15 - 14.00

Agnes Tvinnereim