Designe undervisningsopplegg basert på forskningsprosjekt på klimaendringer og fjellplanter

I et tiår har vi forsket på hva som skjer med naturen i fjellet når klimaet endres. Vi har flyttet vegetasjon til varmere og våtere klima, varmet opp vegetasjon med små minidrivhus, og mye mer. Her kan du få muligheten til å være med å utvikle undervisningopplegg basert på forskningen vår. Trenger du gode fortellinger, vil du inkludere forskningsdata til et tverrfaglig prosjekt, eller vil du ta med elevene ut å gjøre noen av de samme metodene som vi driver med?

Vi vil vite hva som passer deg, og dine elever, og sammen designe undervisningopplegg som fungerer for dere. Sjekk ut Skolelaboratoriets nettsider for mer informasjon om workshopen.

Påmelding via Skolelaboratoriet

Stipendiat Ragnhild Gya, Institutt for biovitenskap